最近、自炊を再開したんですが
日清やきそばにハマってます。
はまるとトコトン食べます。
毎日食べます。
あの、なんというか、のどの渇き感がすごくいいです。
普通の焼きそば作るほうが早いけど
やっぱり日清焼きそばです。
あー、最近カレーうどんくってない。
---------
Recently, I returned to the self
I'm close to Sino-baked.
TOKOTON eat and get hooked.
Eat every day.
Hey, why is this is a very good sense of thirst.
Yakisoba make it faster than normal
Nissin Yakisoba I thought.
Oh, do not shoot recently curry udon.
---------
最近,重新开始了自己做饭
日清和来hama增加到旁边。
嵌套的话tokoton吃。
每天吃。
那个,叫什么,喉咙的干渴感厉害地好。
普通的炒面做(制作)快,不
过还是是日清炒面。
a—,最近咖喱乌冬没吃。
---Ψ
0 件のコメント :
コメントを投稿